Bilverkstad i Laholm

Vår främsta målsättning är din fullständiga nöjdhet som bilägare. För att nå dit fokuserar vi på flera viktiga faktorer, inklusive professionellt utförda arbeten av utbildade mekaniker och korta bokningstider. När du väljer vår bilverkstad kan du förvänta dig personlig service och till och med möjligheten att hyra en bil till förmånligt pris medan vi tar hand om din bil. Vi strävar alltid efter att göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt!

Välkommen till vår verkstad för alla bilbehov!

Vi är auktoriserad verkstad för Honda och Suzuki, dessutom är vi även fullakrediterad AD Bilverkstad där vi utför service och reparationer på alla märken. Våra kunniga mekaniker har kontinuerlig utbildning enligt bilimportörens program och tillgång till diagnos- och specialverktyg för varje märke. Uppdatering av bilens mjukvara är avgörande för prestanda och säkerhet, och som auktoriserade för ditt märke vet vi när åtgärder behövs. Följande serviceintervaller är viktiga för din bils hälsa; kontakta oss för assistans eller se i din servicebok.

Dessutom tillhandahåller vi ett brett utbud av tillbehör och reservdelar från ledande leverantörer som AD Bildelar, Pebe och KGK.

 

Boka din service hos oss

För att göra det enkelt och bekvämt för dig kan du göra din beställning av service och reparation i formuläret. Vi bekräftar din beställning. Glöm därför inte att lämna telefonnummer där vi kan nå dig på under dagtid. När du bokar din service tänk på att ha registreringsnummer och mätarställning tillgängligt.

Kent Larsson Service/Reservdelsrådgivare

Boka service

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Extra helgöppet lördag 1/6 11.00-14.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt