Däckverkstad i Laholm

Vi vet att inget är viktigare än de däck som din bil rullar på. Däckens skick och kvalitet är inte bara avgörande för din säkerhet utan också för din plånbok. Däcken utgör grunden för allt, och det är därför avgörande att de är i toppskick och anpassade efter säsong och dina behov.

Oavsett om du letar efter nya däck, fälgar eller behöver hjälp med att byta till eller från vinterdäck, så kan vår däckverkstad hjälpa dig. Med vår expertis och passion för bilar är vi här för att se till att du får rätt däck och hjul för ditt fordon. Vi tar hand om allt som rör dina hjul, så att du kan fokusera på att njuta av din körupplevelse.

Kontakta oss idag för att få professionell service och support när det gäller dina däck och hjul. Hos Laholms Bil är din säkerhet och komfort vår högsta prioritet.

Förvara dina däck hos Laholms Bil – säkerhet och bekvämlighet på ett ställe.

När det kommer till förvaring av dina sommar- eller vinterdäck, så kan vi ta hand om det åt dig. Vi förstår vikten av att ha rätt däck för säsongen, särskilt när vintern närmar sig och säkerheten på vägen är avgörande. Hos oss behöver du inte oroa dig för att vänta till sista sekunden med däckbytet. Vi erbjuder en bekväm och trygg lösning för förvaring av dina däck, så att du kan ha lugn och ro under alla väderförhållanden.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att hålla dina däck i toppskick året runt.

Däckhotell när det behövs

Vid de första tecknen på vinterväglag är det viktigt att din bil är utrustad med vinterdäck, framför allt under perioden 1 december till 31 mars. Vi på Laholms Bil finns här för att hjälpa dig med att förbereda din bil för vintersäsongen och kan samtidigt säkerställa trygg förvaring av dina sommardäck. När det är dags att växla till sommardäck finns vi redo att assistera dig igen.

Du kan köra med vinterdäcken fram till 15 april innan det är nödvändigt att byta till sommardäck. Vid eventuella punkteringar eller felaktig hjulinställning, tveka inte att kontakta oss för hjälp. För att maximera däckens livslängd och säkerheten rekommenderar vi att du regelbundet kontrollerar mönsterdjupet och lufttrycket

Prislista

Däckhotell 770 kr per säsong inklusive hjulskifte och Förvaring. Hjultvätt tillkommer 100 kr

Boka Däckskifte

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Öppet hus lördag 20 april 10.00-15.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt