Honda Jazz Hybrid

SKÖNHETEN I JAZZ

Det helt nya Jazz-sortimentet har anlänt med en avancerad e:HEV-hybridmotor och ett dynamiskt, modernt utseende. Rymlig på insidan och kompakt på utsidan. Den är verkligen den kompletta, smarta bilen. Välj mellan den sofistikerade och eleganta Jazz halvkombi eller den nya, aktiva livsstilen som erbjuds av Jazz Crosstar med sin SUV-influerade design.

De helt nya Jazz och Jazz Crosstar har samma avancerade hybriddrivlina men individuella personligheter. Oavsett vad du väljer kommer du snart att upptäcka att den verkliga skönheten ligger i körupplevelsen.

 

 

KÖR HYBRID, VÄLJ JAZZ

Med över 20 års erfarenhet av hybridteknik har det nya Jazz-sortimentet utvecklats av ingenjörer som har ordentlig kunskap inom ämnet och arbetar engagerat för att minska utsläppen och förbättra effektiviteten och bilarnas ekonomi.

 

 

GLÖM INTE ATT TA EN TITT PÅ CROSSTAR

 

Nytt är också att vi kan erbjuda fantastiska JAZZ CROSSTAR. För dig som har en mer aktiv livsstil är detta helt rätt bil. Samma härliga hybridmotor men aningen högre och med inredning anpassad för det hårda livet.

 

 

Kontakta oss vid

Laholms Bilaffär

redan idag och boka din provkörning!

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Öppet hus lördag 20 april 10.00-15.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt