Honda HR-V

HR-V drar blickarna till sig vart än du kör.

HR-V är en SUV med coupé-stil och är lika snygg som sitt större syskon. Robust utseende på vägen med distinkta stötfångare och kraftfull främre grill som ger den ett sportig intryck med mjuka kurvor, samt dolda bakdörrshandtag bidrar till coupé-utseendet.

Praktisk design

HR-V ser inte bara bra ut. Alla dessa finesser har också ett syfte. Dess utmejslade linjer har konstruerats för att även göra bilen mer aerodynamisk – så att den blir både lättkörd och bränslesnål. Det praktiska tänkandet genomsyrar även insidan av bilen. Som exempel har HR-V Magic Seats, vilket betyder att du kan fälla upp baksätet för att göra plats för hög eller skrymmande last.

Upplev en förarplats som utformats runt dig.

När du behöver ha blicken på vägen är det bra att ha allting till hands. Vi har utformat HR-V:s förarplats intuitivt så att alla funktioner finns där du behöver dem – från den eleganta instrumentpanelen med Honda CONNECT-pekskärm till multifunktionsratten.

En känsla av kvalitet

Interiören har kvalitetsdetaljer som kromade dörrhandtag och vissa utrustningsvarianter har även läderklädd ratt och växelspak. Välj mellan tyg och halvläderklädda säten beroende på den känsla du söker.

Toppklass

HR-V är framhjulsdriven och finns nu med en Hybridmotor som ger otroligt fin komfort. Bilen är responsiv och en dröm att köra.

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Öppet hus lördag 20 april 10.00-15.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt