Honda e:Ny1

Vi presenterar Hondas första eldrivna SUV.

 

e:Ny1 – unik stil som definieras av en mjuk, flytande design. En futuristisk, men ändå lättillgänglig eldriven SUV för den nya generationen. Lång räckvidd och tyst körning kopplas till en säker och smidig körupplevelse och naturligtvis kommer säkerhetsfunktionerna i Honda SENSING att ha den senaste specifikationen som standard. Andra kännetecken för tekniken och kvaliteten är en förarfokuserad interiör och avancerad Honda CONNECT infotainment.

 

Viktiga funktioner

Helt elektrisk – Med batteri på 68,8 kwh

Snabbladdning – Med laddningstid 10 % – 80 % på ca. 45 minuter**

Noll utsläpp  – e:Ny1 kombinerar utsläppsfri körning med spännande prestanda.

Verklig effektivitet – Ca 400 km** på full laddning

Honda SENSING – Avancerade säkerhetsfunktioner som håller dig säker på vägen – som standard.

15,1-tums infotainmentsystem – Honda CONNECT – med Android Auto och Apple CarPlay

 

**Uppgifterna om räckvidd är preliminära och baseras på uppskattningar och beräkningar utförda av Honda. Officiella WLTP-värden kommer snart. Räckvidden och energiförbrukningen som uppnås under verkliga förhållanden varierar beroende på körbeteende och andra yttre faktorer. Laddningstiderna beror på faktorer som utomhustemperatur, aktuell batteritemperatur, laddningsutrustning samt batteriets och bilens skick.

*Bilen som visas på bilden är en prototyp/konceptbil och den färdiga bilen (produktionsbilen) kan komma att avvika från hur prototypen/konceptbilen ser ut på bilden. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilen som visas är en Honda e:Ny1 i Urban Grey Pearl. Ekonomi och utsläppssiffror (WLTP) kommer att tillkännages närmare lanseringsdatumet. Honda e:Ny1 är ett batteridrivet elfordon som kräver el för laddning. Noll utsläpp under körning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Extra helgöppet lördag 1/6 11.00-14.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt