Honda CR-V

Honda CR-V är världens mest populära SUV – utan undantag.

Det är fantastiskt att så många innovativa idéer har förpackats i en och samma bil. Moderna och rymliga CR-V delar din äventyrslusta och ger dig friheten och flexibiliteten att utforska. Denna mångsidiga, två- eller fyrhjulsdrivna SUV förenar spännande prestanda med komforten hos en lyxbil. Fördelarna fortsätter att komma!

Massor av utrymme

Vi lovar att du får plats med tre stora resväskor i det generösa bagageutrymmet.  Om du lägger till några tillval får du en baklucka som du öppnar och stänger automatiskt, så att det inte längre är ett problem att du har händerna fulla med kassar. Dessutom kan vi nu erbjuda Honda CR-V med 7 säten.

Slappna av bakom ratten

En avslappnande atmosfär som gör resan till ett nöje för både förare och passagerare. Från början kommer du att uppskatta den upphöjda sittpositionen med generöst benutrymme och material i hög kvalitet i hela bilen. Honda Sensing är numera standard vilket gör din nya CR-V till en mycket säker bil på vägarna.

Allt du behöver veta

Den intelligenta Multi Information Display (i-MID) skärmen håller dig uppdaterad oavsett vart du kör. Den är lätt att använda med reglagen på ratten. Detta tillsammans med det nya Honda CONNECT underhållningssystemet ger dig total kontroll.

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Extra helgöppet lördag 1/6 11.00-14.00
Lördagar Stängt. Möjlighet för tidsbokning på lördagar. Kontakta Haris 0430-369001
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt