Honda CR-V Hybrid

Vi säljer Honda CR-V Hybrid i Laholm

Ny Hybridprestanda

Responsiv, elegant, effektiv. Detta är blott tre av de fördelar du kommer att upptäcka hos splitternya CR-V Hybrid. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös och engagerande körupplevelse varje gång. CR-V Hybrid skall finnas för provkörning i slutet av februari.

Ännu en milstolpe för Honda CR-V

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknik ger en exceptionell prestanda tillsammans med fantastisk effektivitet. Dess aerodynamiska linjer som skapats kring ett helt nytt chassi gör denna femte generations CR-V till en verklig förarnas SUV. När du sitter i bilen kan du njuta av en lyxig och sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

Ta steget in i Hybriden

En 2,0-liters bensinmotor av Atkinsontyp samarbetar med två elmotorer – en elektrisk drivmotor och en elektrisk generatormotor – som styrs av ett intelligent flerlägessystem (intelligent Multi-Mode Drive, i-MMD) med 3 körlägen: Hybrid-, motor- samt eldrift. Modeller med två- respektive fyrhjulsdrift finns tillgängliga.

Fler anslutningar

Med hjälp av Bluetooth® eller USB kan du få åtkomst till information och spellistor i din smartphone. Du kan också överföra telefonens gränssnitt – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – till 7-tumspekskärmen och få tillgång till appar som gör att du kan ringa, skicka och ta emot meddelanden. Den förinstallerade internetbaserade AHA™-ljudspelaren låter dig också ansluta till dina favoriter bland radiokanaler, poddsändningar och nyhetstjänster.

Kent Larsson Service/Reservdelsrådgivare
Pascal Prepas Tekniker
Peter Walsh Tekniker

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Lördagar Stängt.
Söndag Stängt
Måndagar-Fredagar 07.00-16.30
SOMMARTID Måndag-Fredag 17/6-16/8 7:00-16:00
SOMMARTID Lunchstängt 17/6-16/8 12:00-12:45
Lördag Stängt
Söndag Stängt