HONDA CIVIC 4D

Nya Civic 4-dörrars – en förlängning av dig.

Den eleganta, sportiga designen är en blandning av dramatiska linjer och mjuka kurvor, och det är bara på utsidan. På insidan ärnya Civic 4-dörrars luftig och rymlig med det bästa i kvalitet och komfort.

Vår nya generation av motorer blåser nytt liv i körglädjen.

Civic 4-dörrars med sitt omarbetade fjädringssystem är den perfekta balansen mellan sportiga köregenskaper och komfort. Den helt nya 1.5 VTEC TURBO-motorn finns som 6-växlad manuell och automatisk 7-växlad – vad föredrar du?

Mer känsla

I Civic 4-dörrars är du omsluten av kvalitet, komfort och mjuk interiör. Dess säten är ergonomiska och instrumentbrädan är väl utformad. Det här är en bil med gott om utrymme. Hela 519 liter bagageutrymme.

Dags för action

Sportiga Civic 4-dörrars är särskilt utformad för en mer engagerande körupplevelse. Varje detalj är utvald med tanke på ergonomi och kontroll.

 

Håll kontakten

Med Honda CONNECT har du musik och vänner nära till hands.

Du kommer åt information och spellistor i din smartphone via Bluetooth® och USB. Du kan också överföra telefonens gränssnitt till 7-tumspekskärmen via Apple CarPlay® så att du kan ringa och skicka och ta emot meddelanden.

Mer anslutningar

Den förinstallerade internetbaserade AHA™-ljudspelaren låter dig också ansluta till dina favoriter bland radiokanaler, poddsändningar och nyhetstjänster. När bilen står still kan du till och med titta på film via HDMI.

Hitta till oss

Öppettider

Måndagar-Torsdagar 09.00-18.00
Fredagar 09.00-17.00
Lördagar 10.00-14.00
Måndagar-Fredagar 07.00-17.00